De therapeuten

Kim van Lierop is afgestudeerd in 2001.  Ze is begonnen met werken in een sportcentrum en heeft daarna ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Sinds 2008 is zij komen werken in Voorhout. Naast de reguliere behandelingen in de praktijk geeft Kim de zwangerschapscursus en groepslessen Mensendieck.

Tijdens haar werk behandelt zij het lichaam als geheel en niet alleen de specifieke klachten, omdat alles met elkaar samenhangt.

Oefentherapie Voorhout Jan van der Jagtstraat 2 2215 MG Voorhout 0252-220201

Let op vanaf 7 mei zijn wij gevestigd aan de Jan van der Jagtstraat

 

Even voorstellen....

Wij zijn Irene Chaudron & Kim van Lierop.

Samen runnen wij de praktijk.

Irene is in 1987 afgestudeerd. Na te hebben gewerkt in praktijken in Dordrecht en Voorburg is zij in 1988 in Voorhout met haar praktijk gestart. Na een praktijk aan huis, een praktijkruimte in het "oude gezondheidscentrum", heeft zij nu samen met Kim haar praktijk aan de Componistenlaan. Na 15 jaar groepslessen te hebben gegegeven heeft zij deze overgedragen aan Kim.

 

Na vele jaren enthousiast werken als oefentherapeut ziet ze het nog steeds iedere keer als een uitdaging om je bewust te maken van houding en beweging en zo inzicht te geven hoe je met je lichaam om kan gaan. Samen zoeken naar het vinden van balans tussen lichaam en geest door ontspannen bewegen. Voor haar staat de mens achter de klacht centraal.

Samen staan we sterk door onze verschillende specialisaties (en ons verschil in leeftijd). Daardoor zijn wij goed in staat om verschillende klachten te behandelen.